ZORAN KESIĆ - Priredba "Priče i pesme"
Kultura · Theater Akzent

ZORAN KESIĆ - Priredba "Priče i pesme"

  • Petak, 03.02.2023, 17:30 - 20:00

  • Maksimalan kapacitet je 500

  • Ulaz od 30,00 €

    Potrebna rezervacija
  • Theresianumgasse 18, 1040 Wien


"Priče i pesme“ Zorana Kesića je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije i kabaretskog programa. Upotpunjena je izvođenjem songova i interakcijom sa publikom. Zoran Kesić jedno je od najpoznatijih TV lica i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup u kome na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, muško - ženskih odnosa, umetnosti, medija i društvenih mreža. Poznat po tome da se rado poigrava stereotipima, Kesić u svojim „Pričama i pesmama“ (u kojima i priča i peva) u satiričnom maniru otvora i neke najbolnije teme.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema i poseban deo materijala namenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa. Na taj način, njegove „Priče i pesme“ se svakim novim nastupom po malo proširuju i obogaćuju, tako da ova priredba dobija formu živog, rastućeg i menjajućeg organizma.

Od sredine 2017. godine pa do danas, Kesić je ovu svoju priredbu izveo više od 50 puta. Među gradovima u kojima je nastupao su i Njujork, Čikago, Boston, Vašington, Toronto, Amsterdam, Prag, Oslo, Dubai, Minhen, Cirih, kao i mnogi gradovi u regionu bivše Jugoslavije.

Karte po ceni 30€ i 35€ možete kupiti na blagajni teatra Akzent.

Telefon blagajne: 01/501 65-13306

Dobro došli!

Kontaktiraj organizatora događaja "ZORAN KESIĆ - Priredba "Priče i pesme""